DOMOV / DOGODKI / OTROŠKI BAZAR, 14. in 15.9.2019

OTROŠKI BAZAR, 14. in 15.9.2019

Otroški bazar je največji dogodek za družine v Sloveniji, ki so ga na Gospodarskem razstavišču prvič pripravili leta 2006. V letu 2019 praznuje svojo že 14. obletnico. Prireditev je izobraževalno-sejemske narave. V začetku šolskega leta na enem mestu zbere družine iz različnih koncev Slovenije.

Staršem predstavi otroške izdelke in storitve, načine preživljanja prostega časa, obšolske dejavnosti, otroška oblačila in opremo ter nove ideje za družinske počitnice. Prireditev vsako leto nadgrajujemo s številnimi produkti, storitvami in informacijami tudi za nosečnice in načrtovanje družine. Prireditev ponuja tudi pester izbor predavanj, ki učiteljem in staršem odgovorijo na marsikatero vprašanje.

Skratka na dogodku boste lahko srečali tudi nas, NIČ ART likovno šolo in izvedeli več o likovnih tečajih, ki so primerni za otroke, mladostnike in tudi za vas, starše. Ker je dogodek v prvi vrsti namenjen otrokom, bomo imeli za njih prav posebno ponudbo. Obiščite nas. Na dogodku bomo prisotni v soboto in nedeljo // 13. in 14.9.2019.