Keramika Januar 2024

V našem ateljeju vsak mesec naredimo nov program tečajev oblikovanja keramike. Vsebina je vedno prilagojena tako, začetnikom kot tistim, ki že imate znanje na področju keramike. Tečaji potekajo pod strokovnim mentorstvom. Mentorica Pene Satya je akademska unikatna oblikovalka zato ima na področju gline in še drugih keramičnih in podobnih materialov širok spekter znanja, prav tako pa je pedagoginja, zato svoje znanje deli sistematično in kvalitetno. Program za Januar 2024:

4. in 11. 1. 2024, Izparilnik za dišeč dom
Dvodelna delavnica na kateri bomo izdelali izparilnik. Prvo srečanje je namenjeno oblikovanju in spoznavanju osnovnih tehnik grajenja z glino. Na drugem srečanju pa se bomo spoznali z glaziranjem in tehnikami dekoriranja keramike.

Mentorica: prof. Pene Satya

Čas: Četrtki, 19:00-21:00

Cena: 70 eur


18. in 25. 1.2024, Skledica za zajtrk, kosilo in večerjo.

Dvodelna delavnica na kateri bomo izdelali vsaj eno skledico, ki vam bo lahko služila za jutranje kosmiče, juhico ali večerni mlečni riž. Na prvem srečanju se bomo spoznali z osnovnimi tehnikami modeliranja in oblikovanja z glino. Drugo srečanje pa je namenjeno glaziranju in tehnikam dekoriranja keramike.

Mentorica prof. Pene Satya

Čas: Četrtki, 19:00-21:00

Cena: 70 eur

Cena za vse delavnice v januarju je 125 eur

Na delavnico se prijavite tako, da v prijavnici kot vrsto tečaja izberete: Keramika januar 2024, v komentar zapišete naslov delavnice na katero se prijavljate. Če se prijavljate na vse, zapišete besedico: vse.