DOMOV / LIKOVNE POČITNICE
Otroci na likovnih počitnicah

Želimo, da bi otroci počitnice preživeli čim bolj aktivno in kreativno, zato smo tudi v letošnjem letu pripravili počitniško varstvo – likovne delavnice za otroke. Med tem, ko boste vi v službi, bodo vaši otroci spoznali različne likovne tehnike in razvijali ročne spretnosti skozi ustvarjalno igro. Ogledali si bodo zanimiva umetniška dela, risali in slikali v ateljeju in v naravi. Izdelovali bodo okrasne kipce in unikatne uporabne predmete. Na likovnem počitniškem varstvu omogočamo otroku približati likovni svet celostno, zato ustvarjamo znotraj različnih likovnih področij in smeri:

risanje, slikanje, kiparstvo, arhitektura, grafika, unikatno oblikovanje, industrijsko oblikovanje, modno oblikovanje, street art…

Likovne delavnice so namenjene vsem otrokom od 5. – 12. leta starosti.

Čas izvedbe: 

ponedeljek–petek
4 URNE LIKOVNE POČITNICE
od 9:00 do 13:00 ure 
8 URNE LIKOVNE POČITNICE
od 8:00 do 16:00 + topli obrok

Cena:

4 URNE LIKOVNE POČITNICE
100 EUR/teden 
8 URNE LIKOVNE POČITNICE
180 EUR/teden
topli obrok, likovni materiali in pripomočki so všteti v ceno


ZIMSKE LIKOVNE POČITNICE od 17.2. do 21.2.2020.

V času zimskih počitnic smo organizirali likovno ustvarjanje za otroke, ki bo na voljo vsak dan, od ponedeljka do petka, od 9:00 – 13:00.

Cena za zimske likovne počitnice je 100€ // v ceno so vključeni vsi likovni materiali in pripomočki.

Družinski popust: V primeru, da likovne počitnice obiskuje več otrok iz iste družine istočasno, se družini prizna popust. Družinski popust 10% tedenske počitniške aktivnosti se prizna za drugega otroka ter 20% za tretjega in vsakega nadaljnjega otroka.

Prijava: Na likovne počitnice je možna prijava le preko PDF obrazca prijavnica.