DOMOV / LIKOVNE POČITNICE
Otroci na likovnih počitnicah

Želimo, da bi otroci počitnice preživeli čim bolj kvalitetno in predvsem kreativno, zato smo tudi v letošnjem letu pripravili počitniško varstvo – likovne delavnice za otroke. Med tem, ko boste vi v službi, bodo vaši otroci spoznali različne likovne tehnike in razvijali ročne spretnosti skozi ustvarjalno igro. Ogledali si bodo zanimiva umetniška dela, risali, slikali in kiparili v umetniškem ateljeju in na prostem. Načrtovali in izdelovali bodo unikatne uporabne predmete in ob tem spoznali ključne osnove likovne umetnosti pod strokovnim vodstvom likovnikov in pedagogov. Na likovnem počitniškem varstvu omogočamo otroku približati likovni svet celostno, zato ustvarjamo znotraj različnih likovnih področij in smeri:

risanje, slikanje, kiparstvo, arhitektura, grafika, unikatno oblikovanje, industrijsko oblikovanje, modno oblikovanje, street art, ilustracija…

Likovne delavnice so namenjene vsem otrokom od 5. – 12. leta starosti.

LIKOVNE POČITNICE SO TEDENSKE. OTROKA LAHKO PRIJAVITE NA 4-URNE LIKOVNE POČITNICE ALI NA 8-URNE LIKOVNE POČITNICE. 8-URNE LIKOVNE POČITNICE V PROGRAM VKLJUČUJEJO TUDI TOPLI OBROK.

GLEDE NA RAZMERE, KI SE TRENUTNO DOGAJAJO ZARADI EPIDEMIJE, BOMO SEVEDA LIKOVNE POČITNICE IZVAJALI V SKLADU Z NAVODILI, KI JIH DOLOČA MINISTRSTVO ZA ZDRAVJE. 


ATELJE JE PROSTOREN IN ZRAČEN. NAHAJA SE V PRITLIČJU FERANTOVEGA VRTA.

“V VESELJE NAM BO, ČE BOMO LAHKO PONOVNO SKUPAJ PREŽIVLJALI PRIJETNE IN PREDVSEM USTVARJALNE POČITNIŠKE DNI.”

Čas izvedbe: 

ponedeljek–petek
4 URNE LIKOVNE POČITNICE
od 9:00 do 13:00

Cena:

4 URNE LIKOVNE POČITNICE
122,00 EUR/ teden, likovni materiali in pripomočki so všteti v ceno

Za vse informacije glede likovnih počitnic kličite na 0038631 795 630

TERMIN:

6.2.-10.2.2023

Družinski popust: V primeru, da likovne počitnice obiskuje več otrok iz iste družine istočasno, se družini prizna popust. Družinski popust 10% tedenske počitniške aktivnosti se prizna za drugega otroka ter 20% za tretjega in vsakega nadaljnjega otroka.

Prijava: Na likovne počitnice je možna prijava le preko PDF obrazca prijavnica.