DOMOV / LIKOVNE POČITNICE
Otroci na likovnih počitnicah

Želimo, da bi otroci počitnice preživeli čim bolj kvalitetno in predvsem kreativno, zato smo tudi v letošnjem letu pripravili počitniško varstvo – likovne delavnice za otroke. Med tem, ko boste vi v službi, bodo vaši otroci spoznali različne likovne tehnike in razvijali ročne spretnosti skozi ustvarjalno igro. Ogledali si bodo zanimiva umetniška dela, risali in slikali v ateljeju in v naravi. Izdelovali bodo okrasne kipce in unikatne uporabne predmete. Na likovnem počitniškem varstvu omogočamo otroku približati likovni svet celostno, zato ustvarjamo znotraj različnih likovnih področij in smeri:

risanje, slikanje, kiparstvo, arhitektura, grafika, unikatno oblikovanje, industrijsko oblikovanje, modno oblikovanje, street art, ilustracija…

Likovne delavnice so namenjene vsem otrokom od 5. – 12. leta starosti.

LIKOVNE POČITNICE SO TEDENSKE. OTROKA LAHKO PRIJAVITE NA 4-URNE LIKOVNE POČITNICE ALI NA 8-URNE LIKOVNE POČITNICE. 8-URNE LIKOVNE POČITNICE V PROGRAM VKLJUČUJEJO TUDI TOPLI OBROK.

GLEDE NA RAZMERE, KI SE TRENUTNO DOGAJAJO ZARADI EPIDEMIJE, BOMO SEVEDA LIKOVNE POČITNICE IZVAJALI V SKLADU Z NAVODILI, KI JIH DOLOČA MINISTRSTVO ZA ZDRAVJE. 


ATELJE JE PROSTOREN IN ZRAČEN. NAHAJA SE V PRITLIČJU FERANTOVEGA VRTA.

“V VESELJE NAM BO, ČE BOMO LAHKO PONOVNO SKUPAJ PREŽIVLJALI PRIJETNE IN PREDVSEM USTVARJALNE POČITNIŠKE DNI.”

Čas izvedbe: 

ponedeljek–petek
4 URNE LIKOVNE POČITNICE
od 9:00 do 13:00
8 URNE LIKOVNE POČITNICE
od 8:00 do 16:00

Cena:

4 URNE LIKOVNE POČITNICE
100 EUR/teden 
8 URNE LIKOVNE POČITNICE
180 EUR/teden
topli obrok, likovni materiali in pripomočki so všteti v ceno

TERMIN:

26.10.-30.10.2020

Družinski popust: V primeru, da likovne počitnice obiskuje več otrok iz iste družine istočasno, se družini prizna popust. Družinski popust 10% tedenske počitniške aktivnosti se prizna za drugega otroka ter 20% za tretjega in vsakega nadaljnjega otroka.

Prijava: Na likovne počitnice je možna prijava le preko PDF obrazca prijavnica.