DOMOV / LIKOVNI TEČAJI / INDIVIDUALNI TEČAJ
individualni tečaj
INDIVIDUALNI LIKOVNI TEČAJ JE PRIMEREN ZA TISTE, KI BI RADI LIKOVNE VEŠČINE OSVAJALI INTENZIVNEJE IN HITREJE. INDIVIDUALNI TEČAJ POTEKA PO DOGOVORU. ČAS IN POTEK INDIVIDUALNEGA LIKOVNEGA TEČAJA STA PRILAGOJENA TEČAJNIKU. NAMENJEN JE VSEM STAROSTNIM SKUPINAM.
RISANJE:SLIKANJE:
SPOZNAVANJE OSNOV RISANJA PO OPAZOVANJU Z UPOŠTEVANJEM PERSPEKTIVE, MODELACIJA IN SENČENJA. RISANJE PO ŽIVEM MODELU, RISANJE TIHOŽITJA, PREDMETOV IN KRAJINE. TEHNIKE: OGLJE, GRAFIT, SVINČNIK, TUŠ, SUHI PASTELI.SPOZNAVANJE OSNOV BARVNE MODULACIJE, MEŠANJA BARV IN SENČENJA V SLIKI. SLIKANJE PO ŽIVEM MODELU, SLIKANJE TIHOŽITJA, PREDMETOV IN KRAJINE. TEHNIKE: AKRIL, AKVAREL, TUŠ, OLJNE BARVE.
KIPARSTVO:OBLIKOVANJE KERAMIKE:
MODELIRANJE GLINE PO POSTOPKIH OPAZOVANJA; PORTRET, TORZO/ RELIEF, KIP/ GRADNJA VOTLE KONSTRUKCIJE IN GRADNJA POLNE KONSTRUKCIJE, IZDELOVANJE KALUPOV IN ODLITKOV, GLAZIRANJE IN PEKA IZDELKOV. OBLIKOVANJE UPORABNIH PREDMETOV; OSNOVE OBLIKOVANJA KERAMIKE/ MODELIRAN- JE, UPORABA IN MEŠANJE RAZLIČNIH VRST GLINE, UPORABA IN NANAŠANJE GLAZUR, PODGLAZUR IN ENGOB, PEKA GLINENIH IZDELKOV.
LONČARSTVO:GRAFIČNO OBLIKOVANJE:
UČENJE LONČARJENJA NA LONČARSKEM VRETENU, UPORABA IN MEŠANJE RAZLIČNIH VRST GLINE, UPORABA IN NANAŠANJE GLAZUR, PODGLAZUR IN ENGOB, PEKA GLINENIH IZDELKOV. UČENJE OSNOV OBLIKOVANJA TISKOVIN ALI WEB DESIGNOV SKOZI LIKOVNO TEORIJO IN OB TEM SPOZNAVANJE IN UČENJE OBLIKOVANJA V PROGRAMIH: ADOBE ILUSTRATOR, PHOTOSHOP IN INDESIGN

+ ILUSTRACIJA, FOTOGRAFIJA, ARHITEKTURA, GRAFIKA